Седмичен ХОРОСКОП - 21.05 - 27.05

Astro преди 5 години

РИБИ 20.02 – 20.03

През тази седмица Рибите ще трябва да бъдат по-предпазливи в решенията и действията си. Недейте да приемате за чиста монета всичко, което звучи добре. Това важи най-вече за предложения в професионален план.
Пазете се от измами и манипулации, проучвайте всичко, преди да предприемете големи стъпки.
През тези седем дни се опитайте да преодолеете някоя от големите си слабости. Калявайте духа си във всеки удобен момент. Ако сте наивни относно хората, то е време да разберете, че не може да се доверявате на всички.
Срещите и разговорите, които ще изпълнят дните на тази седмица, ще бъдат важни и за вашето личностно развитие. Ще научите важни уроци, които ще останат завинаги с вас.
Ще имате важни поводи за събирания с близките ви. Това ще накара най-важните хора за вас да бъдат на едно място за кратък, но изключително щастлив момент.

В началото на седмицата са възможни някои спорове и конфронтации – но със самите вас. У вас се борят различни склонности и сили, а вие търсите правилното решение. Недейте да пренебрегвате здравия си разум. При всички случаи, ако се объркате, поне ще получите урок за своята грешка и няма да я повторите повече.
От сряда до петък трябва да формулирате внимателно думите си. Няма да бъдете разбрани от всички, така че е редно да се поставяте и в противоположната позиция, за да можете да подберете по-подходящ начин да изразите себе си пред определени хора.
През уикенда си починете заслужено. Поглезете се и си направете подарък.
 

Хороскоп

Още от Astro