Седмичен ХОРОСКОП - 21.05 - 27.05

Astro преди 5 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През тази седмица представителките на зодия Телец ще имат динамични контакти и срещи. Това важи с особена сила за работната среда. Въпреки това е възможно и у дома да посрещнете гости, които отдавна не сте виждали. Ще имате много поводи за усмивки.
Всички емоции, впечатления и съвети ще ви бъдат от огромна полза в близкото бъдеще. Това са ценни уроци, които ще изникват в главата ви в подходящия момент.
Възможно е да откажете някое събиране, поради многото ангажименти, с които се налага да се справите през тези седем дни. Но това е по-добрият вариант, тъй като първо ще приключите със задълженията си, а после ще мислите за развлечения.
Всеки ден ще ви носи големи или малки изненади. На моменти ще бъдете подозрителни към тях, но скоро ще се уверите, че в това се крие всичко най-вълнуващо.

Нека съсредоточеността и вниманието бъдат вашите ръководещи сили през тези седем дни. Ако започнете в този дух още от понеделник, то цялата седмица ще бъде по-организирана за вас.
От сряда до петък се пазете от дискусии, в които можете да кажете нещо, за което не знаете нищо. В тези ситуации е по-добре да слушате, отколкото да се изказвате. Междувременно – разпуснете. Вечер, след дългия работен ден, без гузна съвест можете да си позволите по чаша вино с приятели.
През уикенда ви очаква смях и веселие.
 

Хороскоп

Още от Astro