Седмичен ХОРОСКОП - 21.05 - 27.05

Astro преди 5 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Тези седем дни ще бъдат по-напрягащи за представителките на зодия Близнаци. Сега имате много повече ангажименти и задачи, които са свързани с вашия дом и разходите около него. Разбира се, всичко това се случва с положителна цел. Много от вас сега предприемат важни стъпки в живота си: изнасят се в ново жилище, правят основен ремонт или големи инвестиции. Възможно е да стигнете до теглене на кредит, което ще ви донесе известни тревоги, но трябва да сте наясно с целта си. В крайна сметка, понякога е по-добре да предприемете такава смела стъпка, отколкото да спирате всякакво подобрение в живота си. Проучете всички перспективи и действайте.
Важна роля за успехите ви ще бъде умението ви да действате по най-организирания и практичен начин.

В началото на седмицата са възможни някои разногласия с близките ви. Дайте им свободата да се учат от собствените си грешки. Дори да ги предупредите с най-прецизна точност за рисковете, пак няма да бъде достатъчно, за да ги спрете да направят онова, което вече са си наумили.
От сряда до петък е добре да останете вън от всякакви спорове и конфликти на работното място. Там нещата трябва да се решат между няколко човека, но вие не сте в това число.
През уикенда ви преследва трескава нужда да отидете на концерт, музей или друго културно мероприятие.
 

Хороскоп

Още от Astro