Седмичен ХОРОСКОП - 21.05 - 27.05

Astro преди 5 години

РАК 22.06 – 23.07

През тези седем дни родените под знака на Рака ще пренасочат много от целите си. Сега сами се отказвате от свои намерения, осъзнавайки, че не е подходящият момент за реализирането на определени планове. Би ви коствало много разходи, време и тревоги, особено щом всичко ще се случва някак насилствено. Затова е по-добре да изчакате. Не е добре да пришпорвате успеха.
По този начин обаче седмицата става уникална за вас. Започвате да следвате естествения ход на събитията, като вече очите ви добиват чувствителност към правилните решения и скритите възможности, които могат да ви донесат всичко, което желаете.
Късметът ще бъде на ваша страна в комуникацията, затова пък там можете да рискувате малко повече.

В началото на седмицата помислете повече за себе си. Дори останалите около вас да счетат всичко това за малко егоцентрично, това не трябва да ви спира. Имате нужда да поставите своето собствено Аз на първо място. И няма нищо нередно в това.
От сряда до петък имате много положителна енергия, която ви помага във всяко ваше действие. Благосклонни сте да се съгласявате и да приемате всичко без колебание, но е добре и понякога да казвате „не“.
През уикенда пред вас се отварят нови възможности.
 

Хороскоп

Още от Astro