Седмичен ХОРОСКОП - 21.05 - 27.05

Astro преди 5 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Тези седем дни ще бъдат с усилена работа за Лъвовете. Делови срещи, оформяне на документи и бизнес ангажименти очакват повечето от вас.
Друг значителен процент от представителките на зодията ще търсят нова работа, ще стартират нов проект или ще работят по реализирането на голяма мечта. Моментът е подходящ за нови начинания, както и смяна на обстановката. За да преминете на следващото ниво, понякога трябва да оставите много неща зад гърба си, независимо колко комфортно вече сте се установили сред тях. Но ако там няма алтернатива за развитие, продължете напред, дори това да означава да напуснете работата си или да смените местоживеенето си.
Предстоят ви емоционални събития, свързани с близките ви хора. Това ще се дължи на важен момент в живота на тези персони.

Романтиката и любовните спомени ще ви преследват през цялата седмица, но в понеделник и вторник те ще бъдат най-силни. Една изненада ще ви даде повод за усмивка или стари пък трепети ще се възродят неочаквано- Това ви насърчава във всяко ваше действие.
От сряда до петък ще знаете точно къде искате да отидете и какво да правите. Готови сте за промяна и сте напълно наясно със себе си. Това е много важен момент от живота ви.
През уикенда вашата гордост може да ви създаде някои проблеми. Най-добре изслушвайте хората срещу вас, запазете спокойствие и чак тогава си вадете изводите.
 

Хороскоп

Още от Astro