Седмичен ХОРОСКОП - 21.05 - 27.05

Astro преди 5 години

Първата четвърт на Луната се намира в знака на Девата (22 май). Силата на Девата подчертава необходимостта от логично мислене, но на практическо ниво. Ако всичко в главата ви е прецизно подредено и изчислено, но не се получава на практика, то вие сте направили голямата грешка да разделите идеята от практическото й измерение. Да, трябва да бъдете разумни, но с оглед на това, което можете да постигнете реално. Бъдете организирани, но проучете действителните си шансове за успех на плановете си. Така можете да предотвратите нежелани загуби и грешки.

Меркурий в Телец образува аспекта на секстила, заедно с Нептун в Риби (23 – 25 май). Това е времето, в което изразяваме себе си и най-дълбоките си желания, вярвайки в способностите си. Това влияние засилва увереността ни, както и порива да вършим онова, което можем най-добре.

Венера в Рак се противопоставя на Сатурн в Козирог от 26-ти май до 2-ри юни. Това е борба на две противоположни сили – порив за бурен израз на любов, в противоречие с равномерност и дисциплина. Истината е, че се нуждаем и от двете едновременно. Всеки от нас, който клони по-скоро към едното, ще се изгуби и обърка. Нашата работа е да намерим баланса. Поривите трябва да ни водят към онова, което желаем най-силно, а дисциплината трябва да премахва булото от очите ни, когато не виждаме нищо друго, освен мечти. Това було може да ни попречи да видим реалните перипетии и проблеми, през които ще се наложи да минем, а всичко това трябва да бъде взето предвид.
Макар и сега да се събужда силната нужда за постигане на чувство за красота и вдъхновение, има и константно и принудително влияние, което ни припомня жизненоважните отговорности. Това може да се окаже труден момент за някои хора, които ще срещнат пречки в това да бъдат в унисон с близките си. Но това не трябва да спира стремежа ви да направите това, което е необходимо, за да започнете да работите по най-големите си цели. Големите възможности невинаги идват даром, а трябва да бъдат извоювани.

Хороскоп

Още от Astro