Следва

We love: Импресионизмът в мъжкото Off-White

Resort 2019: Bottega Veneta

Очите ни не могат да се откъснат от кожените костюми...

Runway преди 5 години

Един от най-строгите критици на Vogue Никол Фелпс разглежда под лупа pre-пролетните предложения на Томас Майер, разнищвайки всички препратки и наченки на бъдещи тенденции. С типичната за стила си на писане дисциплинираност и строга подредба, Фелпс коментира Resort колекцията на италианския бранд в три отделни части, между които намира сходство. Черпим знание от най-добрите и правим същото:

Първите две части от колекцията ще бъдат достъпни за всички любители и почитатели на Bottega Veneta още през ноември и декември. В тях се набляга на леките материи - безупречни effortless копринени рокли с деликатни викториански елементи при дължините, деколтетата и ръкавите, комбинирани с обемните палта Montgomery в топли цветове, които ни напомнят за последната есенна колекция на бранда. Очите ни не могат да се откъснат от кожените костюми - не особено строги сака, съчетани с поли и груби ботуши с дебел ток, чиято височина (до коляното) ще бъде доста актуална през идния сезон.

Както е планувано третата и последна част от колекцията ще се добере до щандовете в началото на идната година, а преобладаващите точки, цветните мотиви и teeny-tiny пеперудите по кожените аксесоари. Според Фелпс тази част от колекцията ще има за цел да събуди следпразнично пролетния ентусиазъм у клиентите.

Цялата колекция в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.