Resort 2019: Bottega Veneta

Resort 2019: Bottega Veneta

Очите ни не могат да се откъснат от кожените костюми...

Един от най-строгите критици на Vogue Никол Фелпс разглежда под лупа pre-пролетните предложения на Томас Майер, разнищвайки всички препратки и наченки на бъдещи тенденции. С типичната за стила си на писане дисциплинираност и строга подредба, Фелпс коментира Resort колекцията на италианския бранд в три отделни части, между които намира сходство. Черпим знание от най-добрите и правим същото:

Първите две части от колекцията ще бъдат достъпни за всички любители и почитатели на Bottega Veneta още през ноември и декември. В тях се набляга на леките материи - безупречни effortless копринени рокли с деликатни викториански елементи при дължините, деколтетата и ръкавите, комбинирани с обемните палта Montgomery в топли цветове, които ни напомнят за последната есенна колекция на бранда. Очите ни не могат да се откъснат от кожените костюми - не особено строги сака, съчетани с поли и груби ботуши с дебел ток, чиято височина (до коляното) ще бъде доста актуална през идния сезон.

Както е планувано третата и последна част от колекцията ще се добере до щандовете в началото на идната година, а преобладаващите точки, цветните мотиви и teeny-tiny пеперудите по кожените аксесоари. Според Фелпс тази част от колекцията ще има за цел да събуди следпразнично пролетния ентусиазъм у клиентите.

Цялата колекция в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia