Следва

Аналитично: Тhe body language на кралската сватба и какво го отличава от този на предната

Billboard Music Awards 2018: Кой какво облече?

Red carpet fines... again!

Celebrities преди 5 години

Лас Вегас е мястоТО, на което ТРЯБВА да бъдем и през останалата част на годината, но особено щом става въпрос за музикалните награди на Billboard!

Престижната церемония се "завръща" в Града на греха за поредна вечер, напоена със силни емоции, почитайки някои от най-великите музиканти на съвремието ни и преживявайки епични живи изпълнения, на каквито рядко имаме възможността да станем свидетели.

За любители на зрелището като нас, спиращите дъха пърформанси, са само половината от забавата - от типични за подобни събития аутфити, до смели и екстравагантни визии - с две думи: целият Холивуд има доооста за обсъждане поне в следващите няколко дни. Ние даваме начало сега, като оставяме коментарите на вас.

Всички звездни визии, смели и не толкова, стилистични решения в галерията горе>>>

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.