Следва

Dare U: It's sushi o'clock

Bulgari OMNIA Pink Sapphire: Осмели се да бъдеш себе си! vol 2

"My precious"

Body преди 5 години

И докато навън мирише на поредния дъжд за сезона, нашето съзнание е завладяно от друг аромат, с дъх на смелост и розово сияние. Едно вдъхновение с наименованието на скъпоценен камък. Дар от парфюмериста Алберто Мориас - Omnia Pink Sapphirе от Bulgari. Запознахме ви с него в началото на месеца, когато той се появи в нашият живот. Оттогава не можем да го забравим. Аромат със силен характер, създаден за изключиелни жени, готови да поемат живота в обятията си и да му се отдадат докрай.

Традиционната опаковка на линията Omnia, допълва камъка, с прилежащата му деликатност и уникалност. Розовият цвят, напомня за женствеността и силата на всяка дама, избрала да му се довери. Пирамидата от аромати обединява уханието на цитрусови плодове, съчетани с розов пипер и розово помело, допълнени с франджипани и цветето тиаре. Деликатни нотки, обединени в парфюм, имащ свойствата да ни пренесе в други, непознати светове. Нашето тайно оръжие за от реалността.

“Това е ароматът на мечта и бягство”, каза Алберто Мориас. Това е аромат за всяка жена, жадна за приключения и живот, силна и ослепителна, допълваме ние. Omnia Pink Sapphirе от Bulgari е нашият избор за безкрайно приключение. А вие направихте ли вашия?

More Body