Следва

Криси & Джон показаха сина си

It's All ABout The Becks & първият Dior на Джоунс

Hey there, Becks...

Celebrities преди 5 години

Защо да дебютираш първата си мъжка колекция на модния подиум, ако имаш КралскаТА сватба на разположение и модел като Дейвид Бекъм? Point taken.

Когато семейство Бекъм пристигат на дългоочакваното и още по-дълго обсъжданото събитие, всички по default не откъсваме очи от както винаги безупречната визия на Виктория. Но някои от най-проницателните модни очи, сред които и нашите, забелязват не по-малко специалния аутфит на Бекс, който, както и предполагахме, е първият официален дизайн на Ким Джоунс за Dior Homme, заемащ поста на креативен директор, считано от по-рано тази година.


 Ким Джоунс

Дейвид носи въгленово сиво вълнено палто и панталони с типично британска благородническа кройка (Morning Coat), комбинирани с висок елек в няколко тона по-светло сиво. Спретнатият ансамбъл е допълнен от златен джобен часовник и кафяви дерби обувки. Напаснат изцяло по атлетичното тяло на футболиста, костюмът се отличава с модерна слим кройка, която разкрива елементи както от личния стил на Бекъм, така и от стрийт препратките, с които се характеризират моделите на Джоунс.

Смеем да твърдим, че новоизлюпилата се романс между секси британеца и френския моден гигант е неочакван, но ни интригува по доста удовлетворителен начин. Нямаме търпение да видим кулминацията на тази "любовна история" през юни, когато Джоунс официално дебютира с първата си колекция за Dior Homme на мъжката Седмица на модата. И да, очакваме Бекс FRONT ROW!

Всички апетитни кади и на Бекс и тук-таме Виктория, разгледайте в галерията горе>>>

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 17 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.