It's All ABout The Becks & първият Dior на Джоунс

It's All ABout The Becks & първият Dior на Джоунс

Hey there, Becks...

Защо да дебютираш първата си мъжка колекция на модния подиум, ако имаш КралскаТА сватба на разположение и модел като Дейвид Бекъм? Point taken.

Когато семейство Бекъм пристигат на дългоочакваното и още по-дълго обсъжданото събитие, всички по default не откъсваме очи от както винаги безупречната визия на Виктория. Но някои от най-проницателните модни очи, сред които и нашите, забелязват не по-малко специалния аутфит на Бекс, който, както и предполагахме, е първият официален дизайн на Ким Джоунс за Dior Homme, заемащ поста на креативен директор, считано от по-рано тази година.


 Ким Джоунс

Дейвид носи въгленово сиво вълнено палто и панталони с типично британска благородническа кройка (Morning Coat), комбинирани с висок елек в няколко тона по-светло сиво. Спретнатият ансамбъл е допълнен от златен джобен часовник и кафяви дерби обувки. Напаснат изцяло по атлетичното тяло на футболиста, костюмът се отличава с модерна слим кройка, която разкрива елементи както от личния стил на Бекъм, така и от стрийт препратките, с които се характеризират моделите на Джоунс.

Смеем да твърдим, че новоизлюпилата се романс между секси британеца и френския моден гигант е неочакван, но ни интригува по доста удовлетворителен начин. Нямаме търпение да видим кулминацията на тази "любовна история" през юни, когато Джоунс официално дебютира с първата си колекция за Dior Homme на мъжката Седмица на модата. И да, очакваме Бекс FRONT ROW!

Всички апетитни кади и на Бекс и тук-таме Виктория, разгледайте в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia