Следва

Пипа Мидълтън, облечена като студен чай?

Грозно, по-грозно, роклята на Парис Хилтън

God bless fake tan...

Celebrities преди 5 години

Все на вълна червения килим в Кан, повдигаме вниманието към още една особа, правеща впечатление с лош вкус. За разлика от Дарина Павлова, която шокира с нарушаване на общия етикет, тук спомената личност впечатлява с липса на стилистичен усет.

Говорим за самата Парис Хилтън, която макар и никога да не се е славила с добър вкус, този път изумява с една идея повече. Звездната наследница се включва с пълни сили в "голата" тенденция, където известните лица се появяват с минимално количество дрехи и изобилие от прозрачни материи.

Изборът на Парис е абсолютно прозираща телесна рокля, по която на стратегически позиции са поставени пъстри флорални апликации. В плена на особената тенденция попадат още Кендал Дженър, Изабел Гулар, Стела Максуел и още други, припомняме ти ги тук.

More Celebrities

Бен Афлек и Дженифър Лопес на битпазар, ден след като той се гушна с Дженифър Гарнър

Celebrities преди 3 дни

Бен Афлек и Дженифър Лопес посетиха битпазар в Лос Анджелис ден след като актьорът беше сниман с Дженифър Гарнър: бившите съпрузи бяха хванати да се прегръщат в кола, при това изглеждайки много щастливи

Анджелина Джоли и модната й марка са героите на Vogue November 2023

Celebrities преди 3 дни

Анджелина Джоли e красивата героиня на корицата на новия брой на Vogue. Сесията е придружена от интервю за изданието, от което научаваме повече за новия моден проект Atelier Jolie, помощта на децата и формирането на собствен стил