Следва

И Дория нарушава правилата...

Пипа Мидълтън, облечена като студен чай?

"Пипа можеше да ги използва, за да постигне абсолютният завършек"...

Celebrities преди 5 години

От уикенда насам, кралската сватба е темата, която вълнува почти целия свят. А измежду богатата галерия от 200 кадъра, които разглеждахме, няма как да пропуснем най-известната шаферка някога Пипа Мидълтън.

Сестрата на Кейт се появява със зелена копринена рокля на британския бранд The Fold, чийто принт обаче страшно наподобява опаковката на студения зелен чай на Arizona, а сравненията, изпълнени с голяма доза хумор, повярвайте ни, не са малко. Профилът на компанията за напитки също не успява да се въздържи от коментар и прави забавен пост на неин гръб. Дизайнерът на обувки Браян Атууд не закъснява да се включи в шегата, публикувайки снимка на свой модел обувки, които е направил преди време ексклузивно за Arizona. А коментарът му е следният: "Пипа можеше да ги използва, за да постигне абсолютният завършек."

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 3 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.