Следва

И Дория нарушава правилата...

Пипа Мидълтън, облечена като студен чай?

"Пипа можеше да ги използва, за да постигне абсолютният завършек"...

Celebrities преди 5 години

От уикенда насам, кралската сватба е темата, която вълнува почти целия свят. А измежду богатата галерия от 200 кадъра, които разглеждахме, няма как да пропуснем най-известната шаферка някога Пипа Мидълтън.

Сестрата на Кейт се появява със зелена копринена рокля на британския бранд The Fold, чийто принт обаче страшно наподобява опаковката на студения зелен чай на Arizona, а сравненията, изпълнени с голяма доза хумор, повярвайте ни, не са малко. Профилът на компанията за напитки също не успява да се въздържи от коментар и прави забавен пост на неин гръб. Дизайнерът на обувки Браян Атууд не закъснява да се включи в шегата, публикувайки снимка на свой модел обувки, които е направил преди време ексклузивно за Arizona. А коментарът му е следният: "Пипа можеше да ги използва, за да постигне абсолютният завършек."

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.