Следва

Всички носят: Чепиците на Mango

Resort 2019: Roberto Cavalli

Бохемски прочит на ретро носталгията...

Runway преди 5 години

Колекцията на Roberto Cavalli, поредната включваща се в поредицата Resort 2019, е вдъхновена е от пътуванията на дизайнера. Концепцията обединява понятията за свобода, изследване и еклектизъм. С няколко думи, бохемски прочит на ретро носталгията...

Справяйки се с предизвикателството да намери по-фин начин за модернизиране на идеята, какво означава бохемията днес, дизайнерът отново поставя на пиедестал чувството за свобода смесено с онзи блясък, емблематичен за Cavalli.

Cavalli пътешественикът е жена, която трупа спомени и изживявания в еклектично-игрив микс. Показано чрез дрехи, леко спортните визии на пътешественика са функционални, комфортни, а същевременно стилни и фешън, без прекалено натрапчиви декорации. Формата е асиметрична и стриктна, но поетично пречупена с феерични материи.

Типично за марката, анимал разцветките и кожите отново заемат важно място, опростени и изчистени. В смесица с тях влизат и многоцветни, абстрактни по характера си тъкани, създаващи истинско бохемско усещане.

Колекцията за жената пътешественик, разглеждаме в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.