Следва

FASHION LOCATION: Starbucks

Цитирай ме: Черната пантера Наоми

Shut up or I’ll go Naomi Campbell on you…

Celebrities преди 6 години

Наоми Кембъл е абсолютната boss bitch – никой не се опитва да оспори факта и по-добре! Освен че модният подиум е НЕИН вече повече от две десетилетия, супермоделът се хвали с главни роли както на малкия, така и на големия екран и свое собствено риалити предаване, автобиография и колекционерска книга с фотографии.

Наоми е един от най-изявените борци за diversity в модната индустрия, филантроп и абсолютна модна икона. Ражда се на днешната дата преди 48 години под знака на Близнаците и по случай рождения й ден в Редакцията празнуваме с 10 от най-емблематичните й изказвания, за да вдъхновим и вашите и нашите вътрешни диви. А с какво да ги събудим по-добре от иконичните реплики на Черната пантера в Модната индустрия?

„Изкарвам много пари и си заслужавам всеки цент.“

„Никога не съм на диета. Пуша. Пия от време на време. И никога не тренирам.“

„Държа се шефски? Абсолютно. Не обичам да губя, а ако ми кажат „не“, намирам друг начин, за да получа своето „да“!“

„Не мисля, че съм родена красива. Просто съм родена себе си.“

„Да си пламенно настроен към нещо, не означава да си ядосан.“

„Ново предизвикателство е да видиш как някой може да промени външността ти. Обичам думи като трансформация, преоткриване и хамелеон. Дума, която мразя е предсказуем.“

„Вижте, трябва да правите грешки. Това е начинът да се научите и начинът, по който работи светът.“

„Много пъти съм питала Катуча (Ниане) и Далма (Каладо) – истинските диви на подиума – „Може ли да ми покажеш как?“ Никога не съм се срамувала да питам за помощ.“

„Всеки има нрав. Нравът е емоция.“

„Не се притеснявам за цифрите. Не се страхувам да остарея.“

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 1 ден

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 3 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.