Следва

We love: Първият кралски ангажимент на херцогинята Меган

FASHION LOCATION: Starbucks

Fashion location е там, където се чувстваш секси... там, където привкусът на безвремие си играе с приключенските нотки на забързаната София.

All About Life преди 5 години

Преглъща ни се аромат под формата на най-божественото кафе. То, естествено, е в Starbucks. Адресът е кратък, точен и бързо запомнящ се, като всички хубави неща на този свят, "Съборна" 1...

Стартираме поредицата именно с това място, константно в обсега на вниманието ни, не само заради изключителното кафе, но и заради цялостния експириънс, който предлага. Много повече от кафе в чаша, екипът на бранда с внимание се грижи да получаваме специално отношение и настроение заедно с любимата напитка. Тези детайли, превърнати всъщност в акценти, заедно с персонализацията на всяка чаша, ни карат да се чувстваме част от общността на Starbucks, свързваща милиони хора по света всеки ден.

Внимателно подбраното и специално изпечено кафе, богата селекция от вкусове, както и великолепните сезонни предложения стоят в основата на една разпознаваема и много обичана атмосфера. В нея намираме онова, от което се нуждаем при забавна и разпускаща среща с приятели или кътче за усамотение като чиста доза лукс в забързаното ежедневие.

Затова днес, заедно с екипа ни, красивата Преслава от Ivet Fashion MA, както и още набор от страхотни за сезона визии в силни цветове, се насочваме към Starbucks на улица "Съборна" 1, където ще вкусим най-доброто, което кафето може да предложи. В букет от цветове и вкусове, потапяме се в магията на любимото местенце, в сърцето на София, с невъзможно добър изглед към парка на Народния, заобиколени от най-доброто от европейската модна сцена>>

Стартираме топлия майски ден подобаващо с чаша Cold Brew Latte в ръка, където отличаващото се богато студено извлечено кафе  на Starbucks се комбинира с много мляко и се сервира с лед. Вкусно и много освежаващо, всеки ценител на кафето би останал очарован...

Продължаваме със зареждащо зелено смути, изключително здравословен избор, на който обещаваме да се спираме по-често. Носи всички ползи на тялото ни, за които можем да се сетим, благодарение на изключителния коктейл от витамини, но още и заради факта, че се приготвя на момента, пред нас и всички полезни вещества могат да бъдат усвоени максимално.









Cotton Candy Frappuccino
е следващият избор, защото животът е по-хубав, когато е подсладен.





Розовото вълшебство, подходящо за малки и големи, идва с омагьосващ вкус на захарен памук и идеален завършек от пухкава сметана. А ние вече сме му верни почитатели и ще го пием ежедневно през целия пролетно-летен сезон!






Преминаваме към следобедната ударна доза кофеин, където този път звездата на сцената е Freddo Cappuccino.



Смело го категоризираме като любимата напитка на лятото, заради следните отличителни качества: кадифена млечна пяна, наситено ароматно еспресо, както и още мляко за разкош.

Завършваме следобеда с една от онези напитки, които не остаряват и се връщаме към тях неуморно и независимо от сезона. С нетърпение отправяме поглед към горещата чаша разкошно лате, на което ще се насладим с всички сетива.



Като визуален бонус към отличителния вкус идва и лате арт изображението, което заслужава втори поглед и поне още една допълнителна снимка към селекцията...





So... we checked in, it's your turn! 

Next Location, commig soon. Stay tuned! 


Преслава е облечена в:

Рокля-риза с принт палми Marella
Шапка Weekend Max Mara от Shop MDL
Сандали Marc Cain от Shop MDL
Плетена чанта, архив на стилиста
Очила Max&Co

Топ на райе Penny Black от Shop MDL
Червени панталони iBlues от Shop MDL
Кецове, собственост на модела
Чанта с принт Marella
Обици Max&Co

Синя риза Marella
Сини панталони Marella
Чанта Penny Black от Shop MDL
Колие Max&Co

 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.