FASHION LOCATION: Starbucks

FASHION LOCATION: Starbucks

Fashion location е там, където се чувстваш секси... там, където привкусът на безвремие си играе с приключенските нотки на забързаната София.

Преглъща ни се аромат под формата на най-божественото кафе. То, естествено, е в Starbucks. Адресът е кратък, точен и бързо запомнящ се, като всички хубави неща на този свят, "Съборна" 1...

Стартираме поредицата именно с това място, константно в обсега на вниманието ни, не само заради изключителното кафе, но и заради цялостния експириънс, който предлага. Много повече от кафе в чаша, екипът на бранда с внимание се грижи да получаваме специално отношение и настроение заедно с любимата напитка. Тези детайли, превърнати всъщност в акценти, заедно с персонализацията на всяка чаша, ни карат да се чувстваме част от общността на Starbucks, свързваща милиони хора по света всеки ден.

Внимателно подбраното и специално изпечено кафе, богата селекция от вкусове, както и великолепните сезонни предложения стоят в основата на една разпознаваема и много обичана атмосфера. В нея намираме онова, от което се нуждаем при забавна и разпускаща среща с приятели или кътче за усамотение като чиста доза лукс в забързаното ежедневие.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.