FASHION LOCATION: Marc O'Polo

FASHION LOCATION: Marc O'Polo

Fashion location е там, където се чувстваш секси...
Тениска- 99,95 лв.
Къси панталонки – 159.95 лв.
Чанта – 299,95 лв.
Шал – 39,95 лв.


(*на снимката по-горе)
Кецове – 299,95 лв.
Чантичка – 179,95 лв.

Обожаваме този бутик, днес номериран като любимото число 2 в поредицата ни FASHION location. Отбихме се в Starbucks 
да освежим, и тръгнахме на шопинг.  Ние, под шопинг, разбираме процеса на влизане, разглеждане, влюбване, пробване, повече влюбване, купуване, обличане почти мигновено и носене дълго, и с много любов на дрехи и аксесоари, които добавят последния НАШ си щрих към начина, по който гледаме на живота.

В магазина на Marc O'Polo в The Mall шопингът е преживяване за ценители. Брандът с шведски корени, основан през далечната 1967 година в Стокхолм, днес е изцяло разположен в Германия, а дизайните му се носят с огромно удоволствие в над 30 страни по света.Олицетворение на съвременния кежуал стил, на който ние сме отдадени почитатели, Marc O'Polo предлага точния микс от класически и тенденциозно ориентирани елементи, намиращи място във всеки добър дамски гардероб. Отличителните качества са висок стандарт и уважение към качеството на материалите и дизайните, излезли изпод името на къщата.

Бели еспадрили – 199,95 лв.

Друг особено интересен детайл за бранда, на който наистина заслужава да се обърне внимание, е бизнес етиката. Marc O'Polo работи за устойчивост на своите продукти в бъдещето, благодарение на високото качество, като налага и отворен модел на работа с прозрачни условия на труд.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.