Следва

Уличният стил на звездите: Ирина по бежов тренч

We love: Първият кралски ангажимент на херцогинята Меган

There we go...

Celebrities преди 5 години

Вчера, по случай 70-ия рожден ден на принц Чарлз, Меган Маркъл изпълни първия си кралски ангажимент вече с титлата херцогиня на Съсекс.


Красивата брюнетка се появи на патронажа в Бъкингамския дворец под ръка със съпруга си принц Хари, който изнесе реч в чест на баща си.



Облечена в очарователна рокля в цвят розова пудра с лейбъл Goat, Меган за пореден път привлече погледите към безупречния си стил.

Разбира се, херцогинята на Съсек завърши визията си с шапка дело на Филип Трейси, клъч в pale pink на Wilbur and Gussie и обувки в подобен нюанс на Tamara Mellon.


Любопитното е, че малко след като Маркъл бе забелязана с дизайна на лондонския бранд, роклята, струваща близо 600 паунда, бе изчерпана на сайта на компанията, който крашна под набезите на върлите почитатели.



More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.