Следва

Амбър Хърд заби бившия на Хайди Клум

Кралица Елизабет бясна на принц Хари: Ето защо?

Поредният нарушен кралски закон...

Celebrities преди 5 години

Но този път по грандиозен начин, какъвто само принц Хари може да си позволи.

Всички знаем, че по-малкият син на лейди Ди е бунтарът в кралското семейство, но не сме си представяли, че ще реши да се опълчи точно така.

Оказва се, че сватбената халка на принц Хари е разгневила особено много кралица Елизабет. Причината - законите гласят, че членовете на кралското семейство не бива да показват никакви признаци на ангажираност, точно каквато е и брачната халка.

По време на сватбената си церемония, на 19-ти май 2018-та, Хари и Меган си размениха пръстени в знак на вечна любов - нещо, което нито принц Чарлз, нито принц Уилям и любимата му са правили.

Любопитното е, че херцогът на Съсекс категорично отказва да свали венчалната си халка, и както Меган Маркъл, я носи постоянно на лявата си ръка. A пръстенът по дизайн на бижутерите Cleave and Company е в тотален разрез с кралските традиции и закони.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.