Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 28.05 - 03.06

FASHION LOCATION: COCO dry bar & more

Fashion location е там, където се чувстваш секси... 

All About Life преди 5 години


COCO Dry Bar  и COCO Nail House  са едни от онези софийски съкровища, към които неуморно се завръщаме ден след ден, с повод или без. Номер три в чисто новата ни поредица Fashion Location, бюти спотът COCO приютява и удовлетворява всичките ни женски нужди - нов и в точно желания нюанс цвят на косата, дълбока хидратация по дължините, грим според актуалното на сезона, както и, разбира се, първокласно изпълнение в маникюра и педикюра. Вече вероятно разбирате защо умираме за това местенце, а и за да подкрепим максимално казаното, илюстрираме в кадри великолепното преживяване.

Малките женски удоволствия стартират на улица Николай Хайтов 2, където заедно с екипа ни и красивата Реа от Ivet Fashion MA се отдаваме на най-доброто от бюти експириънса. Fashion location-ът на деня ни посреща с елегантната си, но и същевременно момичешка атмосфера, където откриваме равни части безобразно добър вкус и необходима по темата кокетност.

Още с влизането слоганът "Happiness is the place between too little and too much" задава общия тон, а ние не можем да сме по-съгласни с казаното.



С бърза крачка се настаняваме на гримьорския стол, където ръцете на Милена се заемат със задачата да ни преобразят в свежи пролетни тонове, които освен задължителни за сезона, са и съобразени с тона на кожата на Реа.







Веднага след това се оставяме на Деси, която освен че прави страхотен сешоар, добавя и няколко капки вълшебен серум по дължините, които преобразяват цялостно косата с огледален блясък.





Не можем да се наситим на резултата и междувременно запечатваме няколко бързи кадъра, отразяващи с много любов майсторски нанесените щрихи по визията.









Добавяме правилните аксесоари и удобно се настаняваме първо на розовото диванче, а след това на креслото в очакване на часа ни маникюр и педикюр, докато небрежно поклащаме крака и отпиваме от вкусното кафе.









Добре обгрижени, а и честно да признаем дори леко разглезени от цялото получено внимание, насочваме се към Nail House-а, намиращ се на точно крачка разстояние от другия хот спот. С неприкрита доза удоволствие се потапяме в атмосферата и грижите на момичетата от екипа.


 
Маникюрът е от съществено значение, затова и стартираме с него. Радина ни съветва да оставим формата овална и леко да скъсим дължината, докато междувременно се опитваме да изберем измежду всичките страхотни неутрални нюанси, на които сме хвърлили око. Повярвайте ни, изборът не е лесен!





Педикюрът пък се прави целогодишно от всяка уважаваща себе си дама, а преживяването, обещаваме, краде минути само за нас, така ценни в иначе забързаното ежедневие.



Все така в неутралната гама, за да подхожда и на маникюра ни, и на различните стилистични интерпретации, в които се спускаме неуморно, скоро резултатът е налице, а ние не можем да бъдем по-доволни!





So... we checked in, it's your turn!

Next Location, commig soon. Stay tuned!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 ден

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 1 ден

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.