Следва

Trend report: Logo Swimwear

Раф Саймънс се завръща ударно в Париж

Back in the game...

All fashion преди 5 години

След три грандиозни и много провокативни ревюта в Ню Йорк, като част от тамошната Седмица на модата, Раф Саймънс е готов да се върне в Париж.

Креативният дизайнер ще покаже дизайните си във френската столица вечерта на 20-ти юни.

Преди година и половина, малко след като бе назначен за главен на Calvin Klein, Раф обяви, че и ревютата на собствената му дръзка марка ще бъдат представяни в Голямата ябълка - ход, който беше неизбежен за белгийския дизайнер.

Ето, че брандът на Саймънс прави полет над Океана и се връща към парижките дефилета, като по този начин още веднъж доказва, че Париж е модната столица и не случайно модни къщи като Диор, Родарте и други, избират да се представят именно там.

С две думи: от шоуто на Раф Саймънс до дебютните колекции на Ким Джоунс и Върджил Абло, съответно за Dior Homme и Louis Vutton - сезон Spring/Summer 2019 се очертава да е доста интересен.

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 23 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.