Следва

Какво носи Редакцията: Леопардовата щампа

Trend report: Logo Swimwear

Back to back...

All fashion преди 5 години

Ким Кардашян

Изминаха доста години, през които да отлежават в гардеробите ни. Около едно десетилетие, че и отгоре, ако трябва да сме точни, но дойде и тяхното време. Лого банският се завръща с пълна силна към плажните тенденции. В цялата си прелест, без да подбира.

Парис Хилтън 2006 г.

Брандирани с инициалите на различните марки от Louis Vuitton, през Chanel, Dior и Calvin Klein, до запазеният принт на Burberry, те обещават да завладеят морските ивици по цял свят.

Chanel Пролет/Лято 1997

Christian Dior Пролет/Лято 2000

Иначе казано, тази година summer body няма да ни е достатъчно, за да сме заслепителни на плажа. Вадете архивите от гардероба или си набавете нови, навсякъде са!

Burberry

Louis Vuitton

Calvin Klein

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 4 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 4 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.