Следва

Resort 2019: Haute мъжкараните на Dior

Resort 2019: Jil Sander

Люк и Луси Майър поставят работата си в по-широк контекст.

Runway преди 5 години

Визията Jil Sander за Resort 2019 е интелигентна и изискана, със силна чувствителност и креативна динамика, която се усеща като много лична.

Дизайнът обединява меки ръбове и чувство за функционалност чрез симетрия на форми и сибмиоза на материи. Разглеждайки цялото оформено от множество, различни по функция дрехи - поли, блузи, ризи, рокли, якета, колекцията базира творенията си върху луксозни тъкани, приятни и комфортни за ежедневието. Както самите дизайнери казват: "Луксът е свързан с чувството, че си добре в дрехите си".

Отнасяйки се към аксесоарите, освен широките колани и фемино корсети, чантите добавят доза стриктност, елегантност и точност, в комбинация с останалата семпла част на аутфита.

Разглеждайки езика на геометрията по игрив начин, дизайните обединяват райета и шахматни принтове, смесени с едноцветните изделия, разположени в гамата на бяло, черно, бежово, синьо и розово.

Цялата колекция с етикет Jil Sander - в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.