Следва

Is this even real life: 30 хиляди за подаръците на Хари & Меган

Истината около скандала със сватбената рокля на Меган

...

Celebrities преди 5 години

Сватбената рокля на Мегън Маркъл, подписана от Клеър Уейт Келър за Givenchy, все още е основна тема за разговор, макар и сватбата да бе преди повече от две седмици. Допълнителна драма се вдига от предполагаемите коментари, които дизайнерката Емилия Уикстед е направила по повод дизайна на роклята.

Уикстед е един от редовните избори на Маркъл за формални поводи, а снимка на нейна рокля от последната колекция изключително прилича на тази на вече така наречената херцогиня на Съсекс. Профилът на дизайнерката в Twitter излъчи следното: "Роклята й е идентична на една от нашите. Очевидно и много от коментиращите са го забелязали, защото навсякъде се твърди, че роклята е Emilia Wickstead. Важно е да отбележа още, че ако изборът на рокля е сведен до семпъл дизайн, то тогава кройката трябва да е безупречна, а тази на Меган е доста свободна. "

Според говорители на бранда, гореспоменатият профил не принадлежи на Уикстед и още повече, дизайнерката не е използвала социалната мрежа от години. Вече в официално обръщение, споделено от The Cut, тя заявява следното: "Изключително тъжна съм от появилите се в пресата коментари през изминалите няколко дни. Херцогинята на Съсекс изглеждаше абсолютно невероятно и аз изпитвам адмирация и най-голям респект към нея. Не мисля, че сватбената й рокля е копие на който и да е от нашите дизайни. Страшно уважавам Клеър Уейт Келър и къщата Givenchy, те са източник на вдъхновение за мен. "

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.