Следва

Dare U: Воден хамелеон

Vichy Slow Age Night: Крем + маска от друго измерение

Night Care

Face преди 5 години

Vichy Laboratories са верен спътник на нас, жените, от 1931 година насам. Родени във Франция и развиващи се там и до днес, те се грижат за съвършенството на кожата на дамите по цял свят.



Тайната им съставка е термалната вода от минералните извори в град Виши, която прави продуктите незаменими. Ние сме влюбени в тяхната козметика, сред любимите ни артикули са Mineral 89, Vichy Dermablend и серията Slow Аge, към която в този момент се присъединява нов член. Vichy Slow Age Night - нощен крем + маска = 2 в 1 - изключително добра и силно иновативна комбинация.

Vichy Slow Age Night е точно това, от което ние и кожата ни имат нужда! Създаден изцяло от активни съставки с естествен произход, той подпомага насищането с кислород и регенерирането на кожата. Подходящ за всеки тип кожа с доказана ефективност срещу външните агресори, Vichy Slow Age Night e с две възможности за употреба за максимална ефективност, което го прави единствен по рода си.

1. Нощен крем с действие по време на сън.
2. Нощна маска -  веднъж или два пъти в седмицата се оставя върху кожата за 10 минути, след което се масажира. 

Подпомага насищането с кислород и регенерирането на кожата, изложена на агресивни външни фактори. Нощ след нощ кожата е регенерирана, бръчките са по-малко видими при събуждане, кожата е хидратирана, сияйна, нахранена.

С текстура, вдъхновена от природата, която събужда сетивата, формулата на Slow Age Night се разтапя върху кожата, има естествен цвят на карамел, а ароматът придава чувство на свежест. Дарява на кожата изцяло нов живот!

Ние, момичетата в Редакцията, вече имахме удоволствието да пробваме новия продукт на Vichy и веднага споделяме какво мислим:

Диана:
Използвам го от една седмица и кожата ми е видимо подобрена - по-мека и сияйна. Разликата е осезаема. Дори гримът ми се нанася по-лесно, а той е задължителна част от ежедневните ми ритаули.

Цветина:
Обикновено ми отнема доста време да преценя дали и как един продукт влияе на кожата ми. С Vichy обаче резултатите са видими много скоро след началото! Мисля, че it's a match и определено няма да си тръгне скоро от тоалетката ми!

Петя:
От 13-годишна ми се повтаря, че никога не е прекалено рано да започнеш да обръщаш по-голямо внимание на грижата за кожата. Естествено тогава не отдавах кой знае какво значение на тези съвети, но ми трябваха само две-три години, за да започна да виждам последиците от недоспиването и прекалено забавните вечери върху ултрачувствителната си кожа. Голям фен съм на позабравените "бабини деветини" и т.нар. народна медицина, тъй като виждам реален ефект от всичко използвано. Разбира се, малко е трудно да си забърквам сама кремовете за дневна и нощна грижа и искрено се радвам, че всичко, на което мога да се надявам, се побира в стилното бурканче на Vichy с цвят на море.

More Face