Следва

Днес си купихме: Deichmann BAGS!

Кофти логоманията на Pretty Little Thing

...

All fashion преди 5 години

Логоманията сама по себе си попада сред основните стрийт течения на момента и ако трябва да сме откровени, при правилен подход резултатът не е никак лош, даже напротив.

Разгледаният тук случай обаче съвсем не е такъв - лошият пример идва от страна на хай стрийт бранда Pretty Little Thing в колаборация с Карл Кани и едноименния му бранд. Кани е едно от първите имена, изявили се на хип хоп модната сцена през 90-те, а сега се завръща уж с нови сили в 2018-та.

Няма да спорим относно естетиката на колаборацията и самите дрехи, те носят едно определено настроение, което да кажем е необходимо, но сме готови да поспорим за кадрите от рекламната кампания. В нея звезда е Теяна Тейлър, а действието се развива в Лос Анджелис.

Предполагаме, че замисълът е бил да се улови точното хип хоп настроение от 90-те, заедно с неприветливата обстановка на града от тогава и разпознаваемия стил, но резултатът е крайно незадоволителен. Вместо предизвикателна и секси, Теяна изглежда нахално и простовато, стилистиката освен лоша, е и скучна, а кадрите като изпълнение не грабват с нищо...

More All fashion