Следва

Да или Не: Корицата на юнския Vogue Турция?

Днес си купихме: Deichmann BAGS!

След скорошната ни разходка до Deichmann в Сердика Център, където се потопихме в морето от тенденции при обувките за Пролет/Лято 2018-та, днес отново се завръщаме там, но с нова идея наум.

Shopping преди 5 години

Отдаваме се на заслужен шопинг, този път обаче посветен на чантите. Съсредоточаваме се върху точно пет модела, придружени от още един аксесоар, бонус, които да завършат подобаващо богата ни селекция от обувки за сезона.

Ние, редакторите на View Sofia, се отдаваме на начинанието нетърпеливо и с много идеи в главите, а ето и какво избираме:



49. 90 лв.

Кафе и мока са сред горещите цветове за сезон Пролет/Лято 2018-та, които в топлите си тонове са сякаш създадени да комплиментират предстоящия за нас слънчев загар. Страшно харесваме още контраста, който създават в комбинация с бонбонените пастели - сами по себе си основна тенденция за настоящия сезон.



39. 90 лв.


Портмонето е също толкова важен аксесоар, колкото и самата чанта. Затова днес го избираме в топъл кемъл тон, несъвсем мини размер и интересен детайл плитка по кожата.



34. 90 лв
.

Най-лесният начин за акцентиране във визията е с помощта на аксесоарите. Затова тук се доверяваме на малката червена чантичка, която в кокетния си класически силует добавя доза елегантност в иначе кежуал градските визии. Подчертаваме обаче, че тук в никакъв случай не става въпрос за строгост, напротив, детайлите по нея говорят за забавление - само един поглед към апликацията с ананас е достатъчен, за да се убедим в казаното.



29. 90 лв
.

Неголямата чанта в удобния си силует и дълга дръжка през тялото е една от онези находки, без които не бихме си помислили и да стартираме новия сезон. Избираме този дизайн предимно заради тренди розовия тон, но и още деликатните лазерно изрязани детайли, които внасят характер на иначе ненатрапващия се модел.



39. 90 лв.

Грабваме този модел с море и коктейл в ръката наум, защото открито заявяваме, че това е идеалната плажна чанта. Розовото фламинго е детайл, който краде сърцата ни, а синьо-бялото райе е повече от необходимо. И понеже до плажа остава още малко време, а на нас не ни се чака, мятаме я на рамо още днес в града, придружени от бял ленен тишърт и чифт скини джинси.

Всеки модел може да закупите във филиалите на Deichmann в цялата страна, както и онлайн от www.deichmann.com,

 

More Shopping