Следва

Искате 11-минутен Джони Деп в индиански сюжет? Имате го от Dior

Красива кожа за 15 секунди by AVON

What a time to be alive...

Face преди 5 години

В това забързано ежедневие, в което живеем, не ни остава време за почти нищо. Малките моменти, които успяваме да си откраднем, отделяме за чаша вино и време с приятелки, оставяйки на заден план някои съществени детайли, важни за пълноцения живот. Сред най-често пренебрегваните фактори е ежедневната грижа за кожата, която подпомага не само заслепителния външен вид, но и допринася за доброто настроение. Знаем, че животът няма да забави темпото си, затова ние влизаме в неговия ритъм. Нагаждаме се и намираме алтернаитиви, и то какви...

What a time to be alive! Нужни са само 15 секунди за свежа кожа. Да, САМО 15! С помощта на AVON. Посвещавайки своята работа на търсенето на перфектната формула за сияйна и хидратиране кожа, експертите от Avon създават серията Anew Perfect Skin. Линията се състои от 5 артикула, всеки със забележителни свойства за невероятни резултати... 

1. Сплаш маска за лице Anew Perfect Skin 


Възстановява, защитава и поддържа младежкото сияние на кожата. Едно впръскване на продукта върху лицето и няколко потупвания помагат на активните съставки да започнат да работят, пресъздавайки ефекта на 20-минутна разкрасителна процедура в ритуал от само 15 секунди!

2. BB крем Anew Perfect Skin с SPF 20 UVA/UVB


Свежата формула изравнява тена на кожата, хидратира, прикрива несъвършенствата като създава лек матиращ ефект.

3. Дневен крем Anew Perfect Skin с SPF 25 UVA/UVB


Кожата е защитена от вредните влияния на слънчевите лъчи.

4. Околоочен крем Anew Perfect Skin Wide Awake


Хидратира тънката кожа под очите като едновременно с това освежава погледа.

5. Нощен крем Anew Perfect Skin


Спомага за видимото възстановяване на вредите върху кожата през нощта, възстановява отпочиналия сияен и здравословен вид на сутринта.

Всеки един от продуктите е създаден, така че да не отнема от ценното ни време. Можем да забравим за едночасовите разкрасителни ритуали и да ги пренесем в 15 секунди, само с едно движение. Благодарение на иновативната формула, която подпомага лесното нанасяне и мигновено абсорбиране за дълготрайни резултати.


 


Погрижете се за кожата си и открийте Anew Perfect Skin при своя Представител на Avon или на www.avon.bg

More Face