Следва

The best of Resort 2019 /засега!/

Resort 2019: Gucci

Ritual aliens...

Runway преди 5 години

Микеле си е Микеле, каквото и да го говорим. Креативният на Gucci за пореден път ни направи свидетели на запомнящо се модно дефиле. 114 дизайна поднесени по онзи откачен, дързък и никак не фин начин, с който сме свикнали от известно време.

Ризорт, ама не съвсем, точно както и го очаквахме. Големите ретро почти диоптрични очила, шаловете на баба с принт, сандалите с чорапи - всичко е на лице отново!

Prints on prints е на пиедестал. Аксесоарите, разбира се, и те. А чантите - чантите са един път, особено новият tote дизайн, специално проектиран с удобни джобчета, в които да втъкнете тези така популярни Gucci Princetown slippers.

С несравнимата си способност да олицетворява поп културната античност, снощи Алесандро настани друга извънредна интерпретация на Гучиленд в Арл, Южна Франция. Шоуто, разбира се, проведено afterdark бе озвучено от камбани и глуха музика, а горящи огньове "прегръщаха" котешката пътечка.

Ризортна колекция изцяло обърната към пост-половите поклонници на модата, а на пламтящата писта видяхме всичко: от кадифена рокля украсена с мънистени ребра и гръклян до седемдесетарски костюми с изящни панталони, английски туийд, ресни, блестящи наметала, тога рокли, leggings със слоган MEMENTO MORI & още, & още...

Всичко от това леко, но много плътно усещане, толкова популярно между феновете на sci-fi и хоръра, което дойде на преден план по възможно най-съвременния начин, намираме в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.