Следва

За какво Амал Клуни помага на Меган Маркъл?

Изпълнителният вицепрезидент на Компанията Кока-Кола на посещение в България

По време на визитата си в България и като част от дейностите по повод откриването на Центъра, г-н Бари Симпсън ще се срещне с българската ИТ общност на 29-ти Май

All About Life преди 5 години

Изпълнителният вицепрезидент и главен изпълнителен директор по информационните технологии на Компанията Кока-Кола Бари Симпсън ще посети България по повод откриването на новия регионален развоен център за информационни технологии в края на месец май. Центърът ще предоставя високо ефективни бизнес решения за Кока-Кола на глобално ниво. Основните сфери на дейност ще бъдат софтуерни решения за системен анализ и разработване на програми, анализ на данни, мобилни приложения, обучения, роботика, инфраструктурна и информационна сигурност.

Като част от дейностите, посветени на откриването, г-н Симпсън ще се срещне с представители на сферата в България по време на специално организирано събитие под мотото „Дигиталното бъдеще на бизнеса”. На 29-ти май в София Ивент Център, Бари Симпсън ще представи дигиталната стратегия на Кока-Кола, чрез която компанията постига своята лидерска позиция ангажирайки потребителите с иновативни подходи и ефективни бизнес операции. Университетски преподаватели, студенти и младежи, представители на институции, неправителствени организации ще имат възможността да присъстват на срещата, организирана в партньорство с Американската търговска камара и Икономедиа България, като част от програмата на най-големия дигитален форум в региона – Digitalk. 

Откриването на новия Развоен център за ИТ на Кола-Кола е поредната стратегическа стъпка, която доказва мисията на компанията да продължи с устойчивите си инвестиции в България, допринасяйки за икономическото развитие на страната.

 

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 15 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 15 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.