Следва

Polka Mules

We love: Nike Air Max Plus

Air Max Plus е един от последните модели на спортния гигант Nike, които през изминалите няколко дни крадат времето ни. .

All fashion преди 5 години

Моделът съвсем отскоро е наличен и при нас, откриваме го в магазинната мрежа на Buzz Sneaker Station в страната.

Изключително популярен сред ценителите на по-добрите кецове, Air Max Plus се радва на голямо внимание и от запалените фешънисти. Моделът може да бъде открит както в мъжката, така и в дамската колекция на Nike, като нашето внимание се спира основно на мъжкия дизайн в преливаща сива гама.

Футуристичният силует на Nike Air Max Plus предразполага към две основни посоки на стилизиране. Първата, по подразбиране, е кежуал и лесна за носене, в която място биха намерили всеки един тишърт с добра кройка и чифт прави джинси. Втората, която и подпомага максималното изпъкване на кецовете, е по-подредената такава, в която неформалният костюм е в абсолютен синхрон с кецовете.

Сравнително близки до шантавата тенденция на кецовете на татко, категоризираща се еднакво добре и за мъже, и за жени Nike Air Max Plus идват наистина с милион предложения за стилизиране.

(p.s. женският модел е в бяло)


Адреси на магазини Buzz в страната: 

The Mall / гр.София
Цариградско шосе 115,
Телефон: 0882924993


Paradise center /  гр. София
бул, Черни връх 100,
Телефон: 0887915001

гр, Варна
ул. Андрей Сахаров 2
Телефон: 0889104629

гр. Бургас
ул. Янко Комитов 6
Телефон: 0889951190

Facebook  & Instagram 
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.