Месечен ХОРОСКОП - Юни 2018

Astro преди 5 години

Месецът стартира с влиянието на Меркурий, което ще продължи до 12-ти юни. Планетата се намира в Близнаци, като увеличава вниманието ни към детайлите и обхваща широк спектър от идеи, интереси и занимания. Това дава добър тласък на месец юни, който тази година се характеризира като ново начало.
Меркурий в Близнаци насочва цялата информация, с която разполагаме, всичките ни заложби и способности към най-печелившата цел. Тези сили ни действат завладяващо – сега искаме да действаме и да виждаме резултати. Това може да доведе до известно нетърпение по отношение на някои събития, но те сами ще изискат това от нас.

Юни е месецът на Близнаците, така че не трябва да пренебрегваме влиянието на водещия зодиакален знак през периода. Фокусът сега се измества върху основните ни нужди, идеи, мисли и отношения – всичко, което конструира нашата реалност.
Това напомня, че във всеки един от нас има двойственост. Близнаците събуждат у нас тъкмо това, изкарвайки наяве онези наши черти, които се опитваме да притъпяваме или пък не изразяваме толкова много. За някои това може да се отрази по-пагубно, но при всички случаи може да бъде използвано в положителна насока. Предстои ни да научим как да примиряваме полярностите у нас, вместо да ги държим разделени. Това често ни кара да се разкъсваме и да клоним от едно решение към друго, без да бъдем напълно сигурни дали това е било истинското ни желание. Винаги остава едно „ако“, което ни кара да съжаляваме. Близнаците ни дават шанса да бъдем всеобхватни в собственото си съществуване, желаене, действане. Не трябва да избираме между една от страстите си, а търсим начини да удовлетворим и двете. При някои това ще изиска по-голяма борба и момент на объркване, но е важен резултатът, а именно – хармония със себе си. Колкото и невероятно да звучи, балансът се постига чрез удържането на две противоположности. Когато се отиде само в едната крайност, не се случва нищо хубаво.

Важно за периода е наблягането на действия и комуникация. Чрез общуването всеки от нас ще намери най-добрият начин да изрази себе си, на фона на различаването си от останалите. Така още по-ярко ще се откроим, откривайки собственото си Аз и най-съкровената му природа.
 

Хороскоп

Още от Astro