Следва

Бела Хадид отрече да има пластични операции

Двойка ли са Ема Стоун и Джъстин Теру?

Love is in the air?!?!

Celebrities преди 5 години

Откакто се раздели с Дженифър Анистън, клюките постоянно свързват името на Джъстин Теру с тези на куп негови колежки.

Последно слуховете носят, че 46-годишният актьор върти тайна афера с 29-годишната си колежка Ема Стоун. Още в началото на пролетта всички заговориха, че актьорите са новата светска двойка, а в последната седмица Ема и Джъстин постоянно посещават едни и същи събития: круизното шоу на Вютон в Париж, например, след което влюбените гълъбчета заминали на почивка към Южна Франция.


Според източници, въпреки че се наслаждават на почивка в компанията на приятели, Стоун и Теру прекарват по-голямата част от времето си сами и са фотографирани, изглеждайки много щастливи. Въпреки това в скорошно интервю актрисата заяви, че с Джъстин я обвързват само и изключително приятелски отношения:

"Той е като брат за мен и винаги ни е било много забавно заедно", сподели Ема.

Дали, или? Само времето ще покаже дали Стоун и Теру няма да бъдат щракнати в страстна целува, че дори и повече...

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 16 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.