Следва

Dare U: Rainbow Monkeys

#FEARLESS BEAUTY: Сани Жекова

"Taking no chances means wasting your dreams" - Ellen Hopkins ( най-продаваният автор на "Ню Йорк Таймс)

Hair преди 5 години




"Снежната кралица" на България разказва за страсти, разкрива тайни и потапя в понятието #ferarless beauty. Заедно сме с вечната Женственост, посланиците на красивото Moroccanoil и Сани. Вижте:



V.S.: Общото между сърфа, ездата и сноуборда, освен ти?
А.:
И трите ме карат да се чувствам жива, свободна и в контакт с природата, зареждат ме емоционално, балансират енергията ми и ми помагат да се поддържам в отлична физическа форма. Сноубордът за мен е начин на живот и често като професионален атлет изисква пълната ми отдаденост, докато ездата и сърфът са моята сладка награда и възможност за активна почивка сред природата .



V.S.: Екстремната в теб успокояваш с?
A.:
Балансът между женската и мъжката енергия е важен, затова предпочитам да балансирам натоварения състезателен сезон, тежките физически и психически активности с по-леки и "спокойни" занимания. През лятото се старая между кондиционните си тренировки да намирам време за по-леки спортове като сърф, езда, йога и чисто женски beauty ритуали като пазаруване, приготвяне на храна, творчество.

V.S.: Wild & Free в една песен?
A.:
Mисля, че ще е добре познатата на Morcheeba - The sea от албума Fragments of freedom.

V.S.: Изглеждаш много уверена, как се култивира самочувствието на една жена?
A.:
Като всяка жена, и аз имам своите моменти на неувереност и слабост, особено когато започвам дейност в непозната сфера, но тъй като съм се научила да разчитам сама на себе си и на уменията си, се старая да не губя фокус от важните и стойностни неща, към които се стремя. Дисциплината над мислите и действията е много важна и се старая да я изграждам ежедневно.

V.S.: Носиш и силно вдъхновение, най-важният му извор?
A.:
Мисля, че поривът на сърцето, любовта към живота, емоциите, новият опит, новите усещания и всичко, което ежедневието ни носи като дар всеки ден, по пътя на личностно развитие, са моят извор.





V.S.: Кога си най-красива?
A.:
Когато се грижа за себе си и излъчвам положителна енергия. Смятам, че е важно жената да има свое лично време, в което да презарежда, да се събира, балансира, глези, вдъхновява, одухотворява и смирява. В днешно време животът твърде често ни принуждава да бъдем изключителни, да носим мъжки панталони и да поемаме твърде много грижи на плещите си, а това рано или късно уморява, изхабява и дебалансира.





V.S.: Страх ли те е от нещо, защо, от какво и колко?
A.:
Казват, че това, от което се страхуваме, рано или късно ще дойде. Старая се да живея извън рамката и разбирането на обществото, което приема кое е страшно и кое не е.
Обичам да държа нещата под контрол, не обичам да съм зависима и ограничена от други хора, а личните си страхове и несигурности се старая да преодолявам ежедневно.

V.S.: Хапчето против страх?
A.:
Смелостта да излезеш извън комфортната си зона е въпрос изцяло на лична дисциплина, желание и устременост.





V.S.: Какво ограничава зоната на комфорт на една толкова хубава жена?
A.:
Зоната на комфорт се простира до зоната на физическите и психо-емоционални способности на личността и е различна за всеки. Моята се променя, а опитът и практиката са нещата, които я разширяват.

V.S.: Нищо не е в състояние да те спре, когато си наумиш...
A.:
Да постигна своята цел, но това определено е свързано с голяма концентрация на енергия и мисъл само в една посока.

V.S.: Последното нещо, което направи, с което се гордееш?
A.:
Запазих спокойствие и концентрация в сложен момент. Предприех точни действия и взех правилни решения, в момент, когато много неща бяха непредсказуеми и извън моя контрол.

V.S.: Косата е фокусът на женствеността от незапомнени времена. Как дефинираш понятието красива коса? Твоята, например, е вълшебна...
A.:
За мен красивата коса е здрава, жива, лъскава и трудна за обуздаване. Косата изразява характер, прическата говори много за начина на живот на една жена, а цветът - и за емоционалното й състояние. Залагам на естествената визия на продукти с натурални масла, които я хидратират добре, тъй като често съм изложена на екстремни метеорологични условия. От няколко години се доверявам на Николай Иванов - Нико от Arlet Stars ( а тук ви припомняме и срещата ни с Григори Кюлев - Гого - арт директор и тийм лидер на Arlet Stars Hair )



V.S.: Кой е продуктът, който препоръваш от личен опит за грижа към косата?
A.:
Комбинацията от хидратиращ шампоан и балсам на Moroccanoil за всеки тип коса и мароканско арганово масло за подхранване – Moroccanoil Treatment са продуктите, които използвам като ежедневна грижа. През лятото, тъй като косата ми е изложена на силно слънце в комбинация със солена вода и вятър, препоръчвам възстановяващият серум за краища Mending Infusion, спреят Moroccanoil perfect defense и възстановяващата им маска за коса.








V.S.: Интерпретирай ни #fearless beauty?
A.:
Безстрашна красота... или красотата, която за мен извира отвътре, от сърцето. Красотата, която всички ние като изящни божествени същества носим, красотата на емоцията, на силата и смелостта да бъдем любопитни и да търсим нови усещания и знания във всичко, което ни вдъхновява.

V.S.: Кой е най-важният ти, отнемащ време, бюти ритуал?
A.:
Ежедневният ритуал за грижа на косата и кожата преди сън, масажът.

V.S.: А този, които отнема 2 минути, но който не пропускаш?
A.:
Крем за лице и бърза прическа.

V.S.: Обичаш ли да експериментираш с визията си? Докъде се простира смелостта ти?
A.:
 Разбира се, обичам, но не го правя много често. Дрехите и аксесоарите са моят инструмент за превъплъщение. Мисля, че съм смела, но се движа в границата на естетически издържаното.

V.S.: От мама научи?
A.:
Много от женските неща. Тя е моят първи пример да бъда естествена и небрежно шик. Да бъда нежна и любяща сред хората, които обичам. Да бъда смирена и същевременно отдадена и добре организирана в работата си, жена, която може да прави много добре и типично мъжки неща.

V.S.: Прекрасните ти очи ще запомнят от днес?
A.:
Силата и красотата, с която препускат свободните коне из Плана Кон.

V.S.: И мечтаят да видят утре?
A.:
Хармония и любов в света, повече добри дела и съпричасност, по-малко алчност и завист.

V.S.: Един искрен съвет от теб?
A.:
Да намерим начин да се почувстваме комфортно и в хармония със себе си, без да се страхуваме да изразим страстта, която носим. В крайна сметка ние сме такива, каквито сме. Всяка една от нас е тук с цялата си красота, важност и уникалност, със своята определена божествена цел и мисия, за да даде своя принос към света.

V.S.: Мотивът на твоето АЗ?
A.:
Любов, радост, отдаденост, смисъл, израстване, споделяне, хармония.

V.S.: Раздели се с нас засега, като ни поздравиш със стих.


Любовникът е винаги пиян от любов.
Той е луд,
тя е свободна.
Той пее с наслада,
тя танцува в екстаз.
Хванати от собствените си мисли,
ние се тревожим за всичко.
Но опияним ли се веднъж от тази Любов
каквото трябва да стане,
ще стане...

Руми



Поздравяаме си в това парче, а тук ви припомняме срещата ни с красивата Ирена


 

More Hair