Следва

CFDA Awards 2018: Кой какво облече?

Проблеми в Рая? Кардашян-Дженър Edition

Татко и сестрите не отидоха на сватбата…

Celebrities преди 5 години

Броуди Дженър (син на Линда Томпсън и Кейтлин Дженър) сключи брак с дългогодишната си приятелка Кейтлин Картър през изминалата седмица.

За огромна изненада на всички ни никой от клана Кардашиян не присъства на сватбата като освен тях сред гостите на сватбата не бяха дори сестрите и бащата на Броуди – Кендал, Кайли и Кейтлин.

Броуди прави коментар относно отсъствието на роднините си, като обяснява, че Кендал и Кайли не са отговорили на поканата си, но СА били поканени. Коментарът по повод отсъствието на трансджендър бащата Дженър е леко двусмислен. Единственото, което Броуди казва е, че е поканил баща си и той е отговорил на поканата си, но с какъв отговор, не става ясно…

На сватбата си Броуди е обграден с любов, но не и с роднини, което до някаква степен подсказва за наличие на проблеми в Рая, но какви са те, най-вероятно ще разберем в най-скоро време.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.