Следва

Кими и Тръмп си говорят за политика: Кой (не) разбира повече?

CFDA Awards 2018: Кой какво облече?

It's that time of the year...

Celebrities преди 5 години

Ако има една голяма нощ през която модата да управлява червения килим, то това са CFDA наградите.

Разбира се, не само моделите украсиха килима на събитието вчера, но и представителите на киното и шоубизнеса: Амбър Хърд, Кейт Бланшет, Нина Добрев, Лупита Нионго и много други.

Те, обаче, сякаш решиха да играят с контраста, и избраха много по-сдържани и скромни визии, отколкото героините от котешката пътечка.

Любопитното е, че на червения кили на тазгодишните CFDA нямаше почти никакви ярки цветове (с изключение на ексцентричното облекло на Упи Голдбърг) и блестящи детайли, преобладаваха черно-белите рокли и костюми.

Но не ни разбирайте погрешно, аутфитите са далеч от скучното и въпреки класическите цветове, те се отличаваха със стил и шик.

Ким Кардашян Уест бе модерната бомба на Рик Оуенс, пременена в негово творение, докато Наоми Кембъл демонстрира превъзходство в Calvin Klein. Кейт Бланшет и Лупита Нионго пък застъпиха поглед към изтънчената романтика, избирайки Монсе и Версаче.

Кой каква облече на CFDA Awards 2018-та, разглеждаме в галерията горе>>>

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 6 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.