Следва

Модните недомислици на звездите: Джоан Смолс, Лупита Нионг'о и Шанина Шайх

Кими и Тръмп си говорят за политика: Кой (не) разбира повече?

Talk that talk to me…

Celebrities преди 5 години

Двете личности, които „чупят“ Интернета най-често се събраха и счупиха абсолютно всички представи, които някога някой е имал за политика. Президентът на САЩ и Kралицата на голите селфита обсъдиха политика и реформи. Ако това не ви звучи странно само по себе си, не знаем какво би…

Ким замени червения килим за Белия дом по доста необичайна причина – молбата на риалити звездата да бъде помилвана 63-годишна жена, излежаваща доживотна присъда. Кими се трогва от историята на американката, участвала в мрежа за наркотрафик, поради което излежава вече 20 години от доживотната си присъда. Мненията по повод срещата са доста противоречиви; някои с насмешка определят, че срещата Ким-Тръмп най-накрая се състои,… само че с точния Ким. Други смятат постъпката на Ким за повече от благородна.

Не искаме да омаловажаваме жеста на госпожа Уест, но не можем да подминем и факта, че състоялата се среща и най-вече снимката от Овалния офис като резултат от нея, са колкото описателни за времето, в което живеем, толкова и просто комични.


 

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 14 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.