Следва

Да или Не: Прозрачният куфар на Off-White & Rimowa

Resort 2019: Chloé

Колекцията показва дизайнерското чувства за отпуснатост и увереност, защото дизайнерката знае какво иска и накъде отива...

 

Runway преди 5 години

Четвъртото творение a.k.a колекция на Наташа Рамзи-Леви за Chloé, вписва се в параметрите на Resort 2019. Идеята датира от корените на буржоазията за която Наташа обяснява: „Намирам тази идея за наистина интересна, защото докато буржоазията се стреми да запази статута си, обича да смесва нещата и винаги е подкрепяла авангардното".

Езикът на буржоазията подкрепя творенията създадени от смесица между поплин и вискоза, дантела, плисета, ресни и перфорирани кожи. Цялото, относно форма, се придържа към известните за Chloé силуети, изчистени линии, асиметрични допълнения, интерпретирани в разнообразие от дрехи, включително поли, тениски, ризи, панталони и рокли.

Стилистично визиите са допълнени от чанти и обувки в различни по рода си кожи. Вниманието е насочено към чорапите и латино сандалите с класически вид и спортен прочит. Бижутата игриво създават чувство за лукс, с златисти тонове и перли, оформени в различни варианти.

Цветово, колекцията набляга върху неутрални нюанси на бежово, синьо и бяло, подкрепени от незаситени вариации на бордо, зелено, керемидено-червено и оранжево. Освен монохромните изделия, колекцията вписва продуктите си в разработени цветни щампи, райета и дори животински принт.

Буржоазните момичета на ХХI век , в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.