Следва

Fashionable Celeb Dads: 20 горещи таткови на "ТИ" с модата

Win it: Eucerin Oil Control

Summertime...

All About Life преди 5 години

След целувките с дъх на Париж пренасяме вайба на плажа. Под ярките слънчеви лъчи, заобиколени от пясъка, морето, вълните и няколко коктейла. Настръхваме само при мисълта.

И докато още сме на плажа, ако не тялом, поне духом, концентрираме се и над грижите за кожата под жаркото слънце. Всички копнеем за секси бронзов загар, който да носим гордо, но и силно желаем здрава и подхранена кожа. Имаме ги и двете, с Eucerin! Запознахме ви с цялта серия Sun Protection, която можете да си припомните тук + две много свежи, летни интервюта: тук и тук!

А сега към още по-добрите новини... Имаме три броя Sun Protection Oil Control SPF 50, които си търсят жарка плът и секси плаж за идното лято. Искат да бъдат разходени по различни пясъци и да покажат какво могат...

Ето какво е необходимо, за да дойдат при вас:

Разкажете ни кои са любимите ви занимания на плажа... без ограничения, честно и подсещащо, защото и ние имаме, но няколко добри идеи в повече винаги са добра хрумка. 

Очакваме отговорите до 06.07. в коментари под статитята, както и на email: i[email protected].

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 1 седмица

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.