Следва

Кендал заби малкото братче на Джиджи и Бела Хадид?

Цитирай ме: "Мечтата на жената е да бъде мечтата на мъжа." Барбара Стрейзънд

The way SHE is...

Celebrities преди 5 години

В Редакцията сме се събрали все любителки на старите холивудски ленти и тази седмица на дневен ред в неформалния ни филмов клуб е “The Way We Were” (1973). Близо двучасовата психотерапевтична терапия, която Барбара Стрейзънд ни предлага посредством ролята на Кейти е вдъхновението ни за тазседмичната порция цитати. Няма да цитираме нито Кейти, нито Хъбъл (Робърт Редфорд), защото цялостната емоция, която носи филмът не може да се събере в няколко изречения – просто трябва да се изгледа. Няколко пъти.

Барбара също като героинята си Кейти явно е разбрала едно-две неща за живота, любовта и приятелствата, а нея цитираме в пъти по-лесно. Успешна във всяко едно от начинанията си, необикновената красавица, която Даяна Врийланд поставя на корицата на американския век, събира в себе си талант и мъдрост, а ние за щастие можем да се радваме и на двете. Защо десерта трябва да се яде първи и каква е най-голяма мечта на жената, ни учи Барбара Стрейзънд>>>

"Пристигнах в Холивуд без да оправям носа си, без да избелвам зъбите си, без да сменям името си. Това за мен е удовлетворяващо."

"Следвам инстинкта си. Не се плаша от опита."

"В живота няма нищо по-важно от любовта."

"В една връзка вълнуващото е не, когато единият се опитва да излезе по-силен от другия, а когато двамата се срещнат по средата и успеят да се напаснат един към друг, като в същото време всеки остане също толкова упорит, твърдоглав, страстен и луд, колкото е другият."

"Защо жената в продължение на 10 години променя навиците на мъжа до себе си, а после се оплаква, че това не е същият човек, за когото се е омъжила?"

"Вярвам в любовта и страстта, и в секса, и в романтиката. Не искам обаче всичко това да е подредено в някакво перфектно уравнение. Искам хаос. Искам безпорядък. Искам някой да губи ума си по мен. Искам да чувствам страст и жега, и пот, и лудост. Искам валентинки и купидони и всичко останало. Искам всичко!"

"Ще ви кажа за какво завиждам на хората, които са влюбени – бих искала някой да ме познава. Истински да ме познава. Да знае какво ми харесва, от какво се страхувам, каква паста за зъби използвам."

"Мечтата на жената е бъде мечтата на мъжа."

"Когато искаш да постигнеш нещо наистина твое, не е нужно да гледаш какво са направили хората преди теб. Не се опитвай да копираш другите. Имаш интуиция, имаш инстинкти – вслушай се в тях. Те ще ти кажат какво е най-правилно за теб. И точно така трябва да постъпиш."

"Доверявам се на инстинктите си – не се тревожа имам ли достатъчно опит, за да направя нещо, или не. Просто го правя."

"Истина е, че често пъти хората с тежко детство се превръщат в безкрайно интересни личности. Така че, в негативното винаги има нещо положително."

"Митовете са загуба на време. И пречка пред развитието. Включително митовете, които изграждаш за самия себе си... Истината е, че не искам моите собствени ограничения да ми пречат."

"Трябва да откриеш себе си. Трябва да разбереш какъв си. И да си повярваш в силата си."

"Скучно е да стоиш все на същото място. Трябва да се движиш напред. Дори ако не знаеш къде точно отиваш."

"Най-хубавите неща не могат да се опишат с думи. Като вкуса на авокадото или мириса на гардения."


More Celebrities