Следва

R.I.P Кейт Спейд

Щрак, fashion, на портрет: Оливия Палермо

Манхатънската благородничка...

All fashion преди 5 години

Може ли да мине един ивент от категорията Мода или Lifestyle, а тя да не е там? Не. Момичето от Манхатън е абсолютен MUST сред присъстващите на всяко едно светско събитие. Защо?

1. Божествено красива!
2. Винаги позитивна!
3. Много фешън и много шик!

Очевидно е, че Оливия, която поставяме в центъра на вниманието в днешната порция Щрак, fashion, на портрет, притежава 1,2 и 3. Започналата като актриса, а към днешна дата американска бизнес дама и предприемач, приковава вниманието на публиката /респективно и нашето/ с персонализиран, изтънчен и изключително разнообразен стил.

Разглеждайки фешън интерпретациите на Оливия Палермо, не можем да дадем точно заглавие на онова, което характеризира модното й поведение – естетиката, с която борави е смесица от експерименти, шик поведение, доза елегантност и силна подчертана женственост.

Така похвалена, почти безгрешна в моден смисъл, разглеждаме една по една и обсъждаме визиите на Палермо, в галерията горе>>>
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.