Следва

Всички носят: Ленените панталони

Travel in style: 5 fashion editors плана за лятото?

It's here...

All fashion преди 5 години

Well, we got a secret, can you keep it? Истината е, че решението на всеки проблем е самолетен билет, и ви го казваме с две ръце, две крака и пет гардероба пълни на full max.

Да пътуваш е най-прекрасното нещо, което може да се случи на душата и тялото, а чувството да разхождаш стилето по уличките на Париж и Рим, например, не може да се сравни с нищо друго.

It's officially summer. Юни е тук! И, както с всеки сезон, най-простичкият начин за ежедневния шик е да имате букнат самолетен билет и надежден списък от фешън елементи, надлежно съчетани и съответно съобразени с всички тенденции.

Какъв ще бъде вашият летен пътешественически signature look тази година?
Попитахме нашия моден екип за визията, която най-много се вълнува да носи този юни.

Коя, къде и какво>>>



Габриела
Летните ми планове ме отвеждат в Париж, където ще прекарам почти седмица в компанията на сестра ми. Обиколката включва, разбира се, най-големите забележителности, нищо, че няма да е за първи път, както и още дълъг списък от скрити малки ресторантчета и кафета. Измежду дегустациите на вина и сирена, не забравям да подготвя и подобаващ за мястото гардероб. В случая това са всички добри френски клишета, толкова модерни сега - polka dot принтове в изобилие, плетени кошници и, да не пропусна, шала около главата...

Диана
Тази година ми е за пътувания, а следващото предстои утре. Дестинацията - Лондон. Любовта на живота ми. Няма нещо в него, което да не обожавам. Четири дни, заобиколена от най-добрите ми приятели, традиционната за града порция дъжд, безкрайни обиколки и да не пропускаме порцията храна, която планирам да погълна. Калориите в чужбина не се броят. Багажът е готов от седмица и търпеливо чака пред вратата да замине, а имам и любимо комбо - сив панталон с висока талия /бил е на майка ми, когато е била на моята възраст/, дантелено боди, бяло сако и Oxford shoes, цялото нещо завършва с очила с леопардов принт и копринен шал, откраднат от баба ми. Нямам търпение!

Йоанна
Ciao!
Лято + Южна Италия = combinazione perfetta.
Разбира се, за да е пълно удоволствието, добавям в уравнението: басейн, la famiglia, италиански вкусотии и чаша приятно охладено розе. Италия винаги е добра идея, особено в началото на лятото. Няма друго такова място по темперамент и лекота, което да ме потапя в безвремие и чувство за наслада. За да допринеса към пейзажа, в куфара взимам така необходимия бански, сламена шапка, очила, преобладаващи бели ефирни дрехи, шалове и еспадрили. Смятам да избягам от суетата и да приложа концепцията "Less is more".

Петя
В близките три месеца не съм планирала нищо друго освен море, море и пак море! Вдъхновена от приказните дестинации в южната ни съседка Гърция, които съм набелязала, давам бързо описание на летния си куфар: бански, любимите ми плажни очила, голяма капела, плажно масло, десетина плажни рокли и бермуди (по възможност в бялата гама, защото стои убийствено на шоколадов тен), по-смели аксесоари, които да допълват семплите ми визии, еспадрили, чехли и сандали. All packed up!

Цветина
Една седмица, а и една сватба по-късно вече ще съм в Рим, където безвремието, хубавият сладолед и божественото изкуство /а и мъже/ са на пиедестал! Била съм там и преди, но всеки път е като за първи! Италианският ми уикенд, разбира се, няма да мине без: палацо панталони /или защо не дори bell bottom denim/, плетена чанта /наистина e навсякъде/, цветно кимоно и за разкош големи халки и слънчеви очила. Почти както ТУК казвам: Ciao, bella!

More All fashion