Музите на големите дизайнери

Музите на големите дизайнери

Всеки творец има своя муза и вдъхновение. Ето кои са жените, пленили големите дизайнери и чиято красота е породила велики идеи…

В модната индустрия също има място за любов! Често именно любовта се оказва това, което я задвижва.

Дизайнерите са интересни личности, черпещи вдъхновение от всички свои впечатления в живота си. Много от тези силни впечатления идват от хора, които се превръщат в муза, а много пъти в индустрията това е дало на тези пленителни персони титлата „модел“. Oмагьосани от нечий магнетизъм и чар, дизайнерите изразяват това отвън, чрез изкуството си.

Припомняме ви най-красивите творчески съюзи на дизайнери и модели>>>

Азедин Алая и Наоми Кембъл

Азедин и Наоми били толкова близки, че моделът започва да нарича дизайнера „татко“. Двамата се запознават, когато Наоми е едва на 16 години, а статутът й на супермодел и модна икона едва започвал да се формира.

Твърди се, че Алая прозрял красотата на Наоми, когато тя заминава за Париж, а там паспортът и всичките й пари биват откраднати. Дизайнерът помага на обърканата и нещастна Наоми и приятелството им се заформя. От този момент Наоми и Алая често живеят заедно, а дизайнерът се грижи за нея точно като баща: да се прибере у дома безопасно, без да злоупотребява с партитата.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.