Spring 2019 Menswear: Saint Laurent

Връщаме лентата назад, когато през 1978-ма Ив Сен Лоран представи парфюма си Opium с грандиозно парти в Ню Йорк, на което имаше гигантска бронзова статуя на Буда и хиляди орхидеи специално донесени от Хаваи. Четиридесет години по-късно Антъни Вакарело ни накара отново да усетим този вайб, с внушителна, ултрамодернизирана псевдо-версия на това събитие. Насред реката Хъдсън и парка Liberty, в Ню Джърси, креативният представи мъжката колекция за Spring 2019-та.

Тропически блясък, лъскав черен мрамор и супер ловка и изкусна провокация, присъща само и единствено на тази модна къща, превърнаха дрехите на дефилето в истинско изкуство.

Дизайните, елегантна смесица, пълна с препратки към 70-те, на Вакарело обвързаха поколения заедно. Привкус на ретро Ню Йорк, а и на емблематичното Studio 54.

Диамантена риза, златен акцент на двуреден блейзър, буквално мръсен блясък и безсмъртен стил забъркани с distressed деним якета, ботуши с пач уърк и панталони с висока талия и перфектен кант. Що се отнася до аксесоарите - те също бяха забележителни, но и носещи много привкус на романтика: шапки, оплетени огърлици, шалове, слънчеви очила, колани...

"Различна интерпретация на вечерно облекло за мъже, без да има излишен обем", обясни Вакарело бляскавата си и ултра глем мъжественост, която обвива дизайните на Saint Laurent.

Секси, живеещ за момента и много освободен, но в същото време буквално изрисуван от духа на укрепените догми на баснословното наследство - такъв е мъжът на SL, а ние му се наслаждаваме в галерията горе>>>
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia