Следва

Новата серия за тяло на Klorane = истинско удоволствие!

Купуасу, любов моя!

Скъпоценните моменти на безвремие обичаме да прекарваме сами със себе си, правейки нищо или глезейки се с дребни удоволствия.

Body преди 5 години



В тези така лични моменти отделяме заслуженото внимание за нас си - нежно и с много грижа. Затова и топлия юнски следобед прекарваме именно така - придружени в уюта на домашната обстановка от първокласна грижа за кожата на тялото, с която възнамеряваме да се възнаградим.







Говорейки за първокласна грижа, няма как да не акцентираме върху името Klorane. Първенци в грижата за кожата на тялото, новата серия на френския бюти бранд се съсредоточава именно върху маслото от купуасу като активна съставка в своите продукти. Екзотичната съставка идва от Амазония, а името произлиза от местния език тути: ''CUPU" означава "подобен на какао", а "UACU'' е "голям".







Именно от семената на растението се извлича маслото, чието, според ботаниците на Klorane, подхранващо действие е до 1,5 пъти по-голямо от това на маслото от карите. Маслото от купуасу само по себе си е богато на ненаситени мастни киселини за двойно действие върху кожата - подхранване и хидратация.

Съставката бива използвана за първи път от екипа на Klorane, отглежда се чрез методи за екосъобразно органично земеделие, а в резултат получаваме чувствена серия за тяло, на която вече боготворим.

Органичното масло от купуасу влиза като активна съставка в подхранващата серия, подходяща за всеки тип кожа, включително и много суха. Продуктите подсилват липидната бариера чрез олеинова и линоленова киселина, а вторият вид киселини - арахидонова и бехенова, част от хидролипидния филм, образуват хидрозащитен филм на повърхността на кожата, за да предотвратят загубата на влага.





Новата серия се състои от 18 допълващи се формули, сред които подхранващи и хидратиращи лосиони за тяло с 96% натурални съставки; биоразградими душ гелове без сапун - 4 подхранващи душ крема и 6 хидратиращи душ гела; натурални и биоразградими крем-сапуни.





Колекцията с цвят от купуасу е с най-висока концентрация на органично масло от растението. Нежният аромат с нотки на фрезия подсилват мекото усещане на памуковото мляко, превеждащо се 24-часова хидратация, докато флоралната база носи чувство на спокойствие и женственост.





В серията място намират още галещите обонянието аромати, сред които лист от смокиня, сок от бамбук, вода от гардения и още, а всяка една съставка, наравно с безупречната хидтратация, удовлетворява специфичните нужди на кожата и сетивата.


Продуктите на Klorane, нови, чувствени и ароматни, може да намерите в  аптеките. 


Фотография: Мариана Петрова
Стайлинг: Габриела Желева
Модел: Снежи/ Ivet Fashion MA

More Body