Следва

Авторът на календара на Pirelli за 2019 е Алберт Уотсън

Resort 2019: Carolina Herrera

Първата самостоятелна колекция на Уес Гордън, като водещ дизайнер на модната марка, е тъкмо тази за Resort 2019...

Runway преди 5 години

Креативният обръща внимание към онова вече утвърдено като стилистика, но с малък ъпдейт.

Колекцията носи препратка към ретро визиите, адаптирани в стила на СН и претрансформирани чрез призмата на Гордън. Надграждането води до омекотяване на линиите, по-светли тонове и младежки сензибилитет.

Задължителното използване на луксозни и естествени тъкани и този път остава не променено. Материите оформени в асортимент на ризи, рокли, поли и костюми създават усещане за удоволствие, хармония и щастие.

Аксесоарните препратки са изчистени като форма, започвайки с преувеличените слънчеви очила, обувките и сламените, ултра-тренди, шапки. Специален акцент е използването на сърцето като детайл в принтираните тъкани, колиетата, обеците и брошките.

Относно цветовата гама, дизайнерът набляга върху светлите наситени цветове /червено, оранжево, жълто, синьо/ както и основините с черно, бежево и бяло. Допълнението идва с разнообразни по рода си принтове с флорални, геометрични и абстрактни мотиви.  

Живописните момичета на Каролина Ерера, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 седмица

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.