Следва

R.I.P Антъни Бурдейн

AFI Life Achievement Award: Кой дойде да уважи Джордж Клуни

G.C.

Celebrities преди 5 години

Церемонията по връчването на наградата AFI Life Achievemen, която се проведе вчера в Холивуд, събра много звездни гости.

Амал и Джордж Клуни, Дженифър Анистън и Кортни Кокс, Кейт Бланшет, Синди Крофорд, Майли Сайръс и още и още...

Победителят на вечерта бе Джордж Клуни, който бе почетен за работата си в Холивуд и успехите в актьорската и режисьорска сфера. Актьорът бе подкрепен не само от съпругата му Амал, но и и близки приятели и колеги, и родителите му Ник и Нина Клуни.

На официалната вечер Клуни чу много приятни думи за себе си - речи от сцената бяха направени от Кейт Бланшет, Джими Кимел, Даян Кийтън и още други. Но най-вълнуващите думи бяха, разбира се, тези на Амал.

"Той е джентълмен във всеки смисъл на думата, което в наши дни е голяма рядкост и дори се смята за старомодно. Той постоянно жертва времето си за други хора и държи да помага на младите, които решават да започнат кариера в киното. Също така редовно намира време да отиде в любимия си дом за за възрастни хора, където просто си говори със старите си приятели", гласеше част от речта на госпожа Клуни.

"Любов моя, ти и твоята любов са най-доброто, за което някога съм можела да мечтая. И да гледам теб и нашите деца Ела и Александър е най-голямата радост в живота ми.", допълни още Амал като разчуства всички присъстващи.

А в галерията горе>>> кой с какъв тоалет уважи голямата вечер на Джордж Клуни.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 23 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.